puppycursus jonge hondencursus obedience agility flyball behendigheid G&G

Sportcomplex

Arnolduspark 12
2132 CR Hoofddorp
Haarlemmermeer Noord-Holland

Correspondentie Adres :
Ravensbos 104
2134 TV Hoofddorp

Klik hier om terug te keren  naar de startpagina (Home)

Airsport Kynologen Club


Dinsdagavond
19.00 - 22.00 uur
Zaterdagmorgen
08.30 - 12.00 uur
Donderdagavond
19.00 - 22.00 uur

(april t/m november)

Openings- en trainingstijden

Wilt u meer weten?

Stuur dan een mail.

E-mailadres: ledenadmin@airsportkc.nl Cursusinformatie Flyball Klik hier voor de website van de Raad van Beheer Klik hier voor het laatste nieuws

Adressen

Afgelastingen

Evenementen

 Obedience verslagen en foto's van wedstrijden Cursusinformatie Obedience voorheen G&G Gedrag en Gehoorzaam Agility (Behendigheid) Klik hier als u wilt kijken of het veld is afgekeurd. Klik hier voor de Internationale FCI-site

Shownieuws

Klik hier voor de laatste informatie en foto reportages

Airsport Kynologen Club

Organiseert regelmatig

Evenementen

Voor hond en baas

Klik hier  voor info

Wedstrijdverslagen

Klik hier voor onze rubriek

Wedstrijdverslagen

Van en door onze leden

Klik hier voor het laatste nieuws

Bij zeer slecht weer kan het

gebeuren

dat het terrein wordt

afgekeurd.

U vindt dan hier (KLIK !)

de actuele Informatie.

De zaterdag puppygroep van 23 september 2107 vlnr: Ida puppy instructeur, Bobbie-Jo met Boxer Jessie, Michael Terburg met Boerboel Dasisy,Thera van Teunenbroek met Golden Retriever Max, Ilse Santifort Kramer met Boxer Joep ,Carolien Veerhaar met Bull Mastif Baco, Anke puppy instructeur


Puzzeltocht met de zaterdag Puppy groep.


Zaterdag 23 september werd met een klein groepje olv Ida de puzzeltocht gelopen. Het was gelukkig droog weer, dat kwam mooi uit want er moesten antwoorden opgeschreven worden op de vragenlijst c.q routebeschrijving.


Het was een gezellige puzzeltocht met 5 honden en hun bazen. Een aantal bazen had versterking meegenomen om de opdrachten op te schrijven. De bazen konden zo hun geleerde opdrachten in praktijk brengen, zoals volgen (ja maar daar vooraan loopt mijn vriendje) en oversteken met z’n allen tegelijk, kijken wat er allemaal in de buurt niet en wel mag voor de hond en tegelijkertijd je hond begeleiden tijdens de wandeling.


Na het uitrekenen van de behaalde punten, kon Anke bekend maken wie de puzzeltocht gewonnen had: Ilse Santifort Kramer met Joep de Boxer.


Daarna was het tijd om een enquête formulier in te vullen. Nadat dit gebeurd was, werden de certificaten met puntenlijsten uitgereikt door Ida en kregen alle geslaagden een zakje snacks van Airsport KC. Tevens kreeg iedere cursist een kaart en een puntzakje snacks van Anke en Ida.


Op naar het puppyveld voor de groepsfoto en daarna mochten de honden nog even voor een laatste keer lekker spelen. Het werd een grote honden massa die allen aan elkaar gewaagd waren. Het roepen van je hond is een lastige opdracht, maar uiteindelijk ging iedere baas weer met de eigen hond naar huis.

Wij wensen alle honden die doorgaan veel trainingsplezier bij de vervolg cursus: de Jonge Honden.


De Puppyinstructeurs

Anke Fruijtier en Ida Wassink

Laatste Puppy les van zaterdag 23 september 2017