Covid-19

Beste cursisten en leden,

Velen van jullie zullen uit de persconferentie van 17-11-2020 hebben begrepen dat de maatregelen met betrekking tot Covid-19 zijn bijgesteld. Als club kunnen wij weer open en onze trainingen voortzetten. Dit mogen wij alleen als wij (en onze cursisten) ons houden aan een aantal maatregelen. Wij verzoeken jullie allemaal vriendelijk om je aan onderstaande maatregelen te houden op het moment dat je ons terrein betreedt. Dit zorgt ervoor dat wij open kunnen blijven, en onze cursisten kunnen voorzien van veilige trainingen.

Naast de maatregelen die te zien zijn op de poster, willen wij alle cursisten en bezoekers met klem verzoeken om tijdens het verplaatsen op ons terrein een mondkapje te dragen. Er zal vanuit de club toezicht worden gehouden op het navolgen van de maatregelen. Op het moment dat cursisten of bezoekers zich niet houden aan de maatregelen, zijn wij helaas verplicht deze de toegang tot ons terrein te weigeren. Dit is uit zorg voor onze eigen medewerkers, onze cursisten en onze leden.

Als laatst moeten wij helaas vragen dat alle toeschouwers thuis blijven. Dit voorkomt dat er onnodig veel mensen aanwezig zijn op het terrein.

Namens het AirsportKC team willen wij jullie alvast bedanken voor jullie medewerking.