Verslag lente lunch wandeling 2014
puppycursus jonge hondencursus obedience agility flyball behendigheid G&G Klik hier om terug te keren  naar de startpagina (Home)

Airsport Kynologen Club

Arnolduspark 12   HOOFDDORP

 Obedience verslagen en foto's van wedstrijden

De Lente Lunch Wandeling van 25 mei.

Zondag 25 mei rond 11:00 uur verzamelde zich een grote groep Airsport leden op de parkeerplaats van de Groene Weelde bij Vijfhuizen. Omdat de wandeling ook een speurtocht met vragen was waren Rune en Leonieke al veel eerder begonnen met de voorbereidingen. Eerst werd het parcours voorzien van vragen. Daarna werden de lopers opgevangen, kregen zij de routebeschrijving van de lange of de korte wandeling al naar gelang wat men wilde. Voor elke afstand was er een sterke voorkeur om samen in één groep te lopen. Even over 11 uur vertrok de groep voor de lange en even later de groep voor de korte wandeling. Het weer werkte mee, het was prima wandelweer.

Nadat de groepen waren vertrokken werd de lunch naar de picknick plaats gebracht en de vlag “gehesen“.
 


Na ongeveer een uur kwam de eerste groep en een tijdje later de tweede groep. Waarna er een gezellige lunch met broodjes, koffie, thee, fris, snoep en appeltaart werd genuttigd.   
 


Uit de reacties blijkt dat iedereen het leuk had gevonden, de routes waren leuk, leuke vragen en mooi weer (dit laatste hadden wij niet geregeld) De antwoorden werden verzameld en het team Els, Anita en Alice had het beste resultaat, zeven van de acht goed beantwoord. De lunch werd, net als bij de snertwandeling, verzorgd door Arjan.  De appeltaarten waren gemaakt door Marion (Coco, Bello).  Allebei heel hartelijk bedankt en het was heel lekker.  

De Evenementen Commissie