Afsluiting puppycursus maart 2024

Op de zaterdag waren 3 cursisten druk in de weer om hun puppy te begeleiden met de oefeningen op weg naar het einde van de cursus. Een aantal puppy’s dachten dat zij aan een speur cursus meededen ipv een puppy cursus. Veel zoeken en speuren in het gras en feilloos de vergeten koekjes te vinden en te verorberen.

Dit kleine groepje van 3 cursisten gaan samen op weg naar de vervolgcursus de JH. De trouwe kern van de 6 cursisten van de dinsdag groep kwamen trouw naar de training, ondanks dat de verlichting van het veld de eerst weken niet goed werkte. In deze groep zaten een aantal oudere puppy’s  e/o honden met een rugzakje en enthousiaste puppy’s. Bij de een lukte het matig en bij de andere pup lukte het prima om het geblaf om aandacht in te perken, zelfs tot het rustig worden. Op 2 puppy’s na, gaan er 4 door naar de JH groep.

Wij, Ida en Anke, wensen alle puppy,s (nu JH) veel succes en trainingsplezier in hun verdere hondenleven.

Anke en Ida puppy instructeurs

Ida instructrice – Karin met Floortje – Anita met Luna – Sylvia met Poppy – Anke instructrice

Moeder/dochter Mila met Bailey – Ida instructrice – Joyce + man met Jayjay – 2 kids + vader Vincent met Rosa – vrouw van John met Ollie – Irma + man met Tendi – Dinescha met Ruby – Anke instructrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *