Puppen

Hoera een puppy! U bent de trotse eigenaar van een bijzondere nieuwe toevoeging aan het gezin. Maar hoe zit het nu met opvoeding? Gedrag? Omgang met andere honden? Voor dit soort vragen kunt u uiteraard bij ons terecht voor informatie, tips en begeleiding.
U kunt altijd instromen in de lopende pupycursussen

Een puppy in huis hebben is een ontzettend leuke uitdaging in uw leven. Het vereist aandacht, tijd, geduld en een consequente aanpak. Maar het levert ook een hoop liefde, vriendschap en vertrouwen op. Uiteindelijk wilt u dat uw puppy opgroeit als een sociale hond die stabiel en gebalanceerd leeft in onze samenleving. Daarvoor is het voornamelijk van belang dat u een stabiele leider bent voor uw puppy. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat u:

  • Consequent bent;
  • Duidelijkheid geeft aan uw puppy;
  • Met liefde, vertrouwen en leiderschap handelt;
  • De verschillende levensfases van uw hond kent;
  • Het gedrag van uw puppy weet te herkennen.

In onze puppy cursussen streven wij er naar om u te helpen deze punten te begrijpen en toe te passen in de opvoeding van uw puppy. Het is daarom ook belangrijk om uw nieuwe aanwinst in te schrijven voor een puppycursus! Dit in verband met het belang van een goede begeleiding en socialisatie op jonge leeftijd. Dat is de reden waarom wij voor de puppy’s een vrije instroomgroep hadden maar door de huidige drukte, mede veroorzaakt door de coronapandemie er momenteel niet aan voldaan kan worden. Wat ons zeer spijt!

Voor vragen en opmerkingen verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina. U mag uiteraard ook gezellig langs komen en een kijkje nemen. Voor de mogelijkheden om langs te komen verwijzen wij u door naar ons cursusschema.