Fun

Voor cursisten die graag op spelenderwijs aan de slag willen met hun hond, bieden wij de FUN cursus aan. U gaat samen met uw trouwe viervoeter ontdekken en leren. Dit is een mooie cursus om uw hond uit te dagen en om de band tussen hond en eigenaar te versterken.

Zoals de naam al zegt bij deze cursus gaat het om FUN en om het ontdekken van nieuwe dingen. We gaan spelenderwijs aan de slag waardoor u en uw hond steeds weer een nieuwe uitdagingen krijgen en u goed moet samenwerken. Hierdoor wordt de band tussen u en uw hond beter. Tevens is het ook mentaal en fysiek goed voor de hond.

De cursus bestaat uit onderdelen van clicker training,  agility, balans en coördinatie, treibball, hoopers, flyball, snuitgolf, speuren en hersenwerk. Gewoon leuk samen bezig zijn dus. Enige basiscommando ‘s uit de gehoorzaamheid is wel gewenst.

Voor vragen en opmerkingen verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina. U mag uiteraard ook gezellig langs komen en een kijkje nemen. Voor de mogelijkheden om langs te komen verwijzen wij u door naar ons cursusschema.