Superhonden

Door Jane Killion. Superhonden is de vertaling van het boek When Pigs Fly van Jane Killion. Jane beschrijft hierin de door haar ontwikkelde leermethode die is gebaseerd op wederzijds respect…. Lees verder »

De wijsheid van de honden

Brian Hare ontdekte dat het intelligentieniveau van de hond dichter bij dat van de mens ligt dan gedacht. In de 43.000 jaar dat honden als huisdier worden gehouden, zijn ze… Lees verder »

Workshop Hersenwerk

Maandag 17 Februari hebben een aantal instructeurs een workshop hersenwerk georganiseerd. 5 enthousiasten jonge honden en hun baasjes waren gekomen om te leren hoe belangrijk het is om dit goed… Lees verder »

Vlag

Op verzoek van  de evenementencommissie heeft het bestuur besloten om twee boogvlaggen, voorzien van ons clublogo, aan te schaffen. De vlaggen kunnen gebruikt worden bij evenementen die door Airsport worden… Lees verder »

Wist jij?

Het heel normaal is wanneer honden af en toe gras eten? Het helpt ze bij hun spijsvertering. De voorpoten van een hond groter zijn dat de achterpoten, omdat ze bij… Lees verder »

Opvoeding Honden en Kinderen

HOND & VEILIGHEID is een vrijwilligersorganisatie die tot doel heeft om aan een zo breed mogelijk publiek informatie te verstrekken over de omgang met honden.Dit door lezingen, lessen folders, advertenties en… Lees verder »

DE HUISKAMERKENNEL

De huiskamerkennel (bench) is voor vele doeleinden geschikt en het is niet “zielig” de hond er, onder bepaalde voorwaarden, in weg te sluiten. De bench is een tot koffermodel plat… Lees verder »