Inschrijven

Wilt u zich aanmelden voor een van onze cursussen? Of wilt u lid worden van onze vereniging? Dan kan dat via onderstaand formulier. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding. Kort daarna ontvangt u eventueel informatie over het starten van uw cursus bij ons.
De Puppy , de Jonge Honden en de EGG-cursussen voor zaterdag 2 oktober en voor de dinsdagavond 5 oktober zijn allen volgeboekt !
De eerst volgende cursussen vinden weer plaats vanaf zaterdag 8 januari 2022.


    Lid te wordenLid te zijn

    ReuTeef

    Aansprakelijkheid

    Het bestuur van Airsport Kynologen Club en haar medewerkers  kunnen door u niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, schade aan kleding of goederen, alsmede letsel, lichamelijk en/of geestelijk, bij honden en/of personen op haar terrein opgelopen, of tijdens een training. U dient een aansprakelijkheidsverzekering te hebben afgesloten waarbij ook uw hond is meeverzekerd voor schade die hij of zij onverhoopt aanricht. Door op de verzendknop in dit formulier in te drukken gaat u akkoord met de voorwaarden van het lidmaatschap en het aansprakelijkheidsartikel van de Airsport Kynologen Club zoals hierboven beschreven. En verklaart u kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met het privacybeleid en het portretrecht zoals dat wordt gehanteerd door de Airsport Kynologen Club